USELI SE U LUKSUZNI STAN, SMEŠTEN U NAJLEPŠOJ ZELENOJ OAZI U BEOGRADU
Foto: Soada

USELI SE U LUKSUZNI STAN, SMEŠTEN U NAJLEPŠOJ ZELENOJ OAZI U BEOGRADU

Društvo -

Koncept naselja “Banovo Brdo Residences” je stvoren za one koji sanjaju o jedinstvenom načinu života, za ljude koji traže savršen spoj luksuza, moderan dizajn, dom okružen zelenilom koji je “ušuškan”, a pri tom blizu svih neophodnih sadržaja.

Investior poseduje dozvolu, a radovi se približavaju “koti 0”. Prva faza izgradnje pod imenom Jupiter obuhvatiće izgradnju 119 stanova, 224 parking mesta, stanarske ostave, privatne baste, ulazne holove sa recepcijom i obezbeđenjem.

soada
foto: Soada

Neka mesta zrače jedinstvenom energijom i zbog toga su idealna za život. Upravo na takvom mestu, uskoro će biti izgrađen moderan stambeni kompleks stanova Banovo Brdo Residences na preko pet hektara zemljišta, između Požeške ulice, Trebevićke, Đorđa Ognjanovića i Ratka Mitrovića.

Stanari će imati maksimalni komfor, jer je posebna pažnja posvećena razmaku između objekata, čime će svaki stan imati dovoljno prirodne svetlosti i privatnosti, budući da će rastojanje između zgrada varirati od 22 do 52 metra.

Arhitektura novoprojektovanog objekta oblikovana je tako da se nenametljivo uklapa u neposredno okruženje, a prepoznatljiva odlika celog kompleksa biće zelena promenada, koja će obuhvatiti šetalište, biciklističke i trim staze, prostor za rekreaciju, igralište za decu, zone za opuštanje i zabavu.

soada
foto: Soada

Na raspolaganju stanarima će biti i teretana, bazen i SPA centar. Ovo naselje je osmišljeno kao grad unutar grada, s kompletnom infrastrukturom. U blizini su škole, vrtići, “Ada Ciganlija”, tržni centar “Ada Mall”, teniski tereni “Baseline”, bazen i park Košutnjak. Duž zelene promenade, protezaće se prodavnice, kafići, restorani, apoteke i kulturni sadržaji koji će obogatiti ambijent naselja.

Stanovi su pažljivo dizajnirani, sastoje se od studija od 30 m2, pa sve do penthausa od 240 m2. Svi stanovi su dvostrano orijentisani, pružajući vam fleksibilnost da ih prilagodite svojim željama i potrebama.

Banovo Brdo Residences je koncipiran za one koji traže istinsku raskoš u svakom detalju enterijera i eksterijera, ukomponovanu sa udobnošću, toplinom, praktičnošću, estetikom i savremenim stilom. Svi koji sanjaju o mirnom i udobnom domu u srcu užurbane metropole pronaći će svoje idealno mesto za život. Više informacija možete pronaći na našem sajtu banovobrdoresidences.rs.

soada
foto: Soada

Banovo Brdo Residences u brojkama

119 elegantno dizajniranih stanova

224 parking mesta

Stanarske ostave

Privatne bašte

Ulazni holovi sa recepcijom i obezbeđenjem

Unikatna arhitektura

Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja

23.000 m2 zelenih površina

Razmak između zgrada od 22m – 52m2 lokala

Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja