KURIR PONOVO POKAZAO KOLIKO SRCE IMA: U novogodišnjem duhu podelio paketiće deci i izmamio osmehe najmlađih u KBC Dragiša Mišović
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

KURIR PONOVO POKAZAO KOLIKO SRCE IMA: U novogodišnjem duhu podelio paketiće deci i izmamio osmehe najmlađih u KBC Dragiša Mišović

Društvo -

Deda mraz je stigao i na dečije odeljenje za plućne bolesti i tuberkulozu, u bolnicu dr. Dragiša Mišović, i uručio paketiće deci koja se ovde leče.

Kako kaže majka jednog dečaka koji se nalazi na odeljenju pulmologija jedan, ova novogodišnja euforija koju im je Kurir priredio mnogo im znači.

- Ovakav znak pažnje... generalno osoblje ovde je fenomenalno, predivno, svi su ljubazni, da uopšte nema stresa i svega toga da se to toliko ne oseti. Zaista su svi fenomenalni, i ova vaša akcija me baš onako ganula. Hvala vam puno - rekla je majka Tanja Zeković, kroz suze.

01:40

KURIR PONOVO POKAZAO KOLIKO SRCE IMA: U novogodišnjem duhu podelio paketiće deci i izmamio osmehe najmlađih u KBC Dragiša Mišović

Poklone koje je obezbedila "Atlantik grupa" su dobila sva deca: i ona koja ostaju na odeljenju, kao i mališani koji će ovu Novu godinu dočekati izvan bolnice, sa svojim porodicama.

- Njima je u ovoj bolnici, sreća nije bio dugotrajan boravak, ali sve jedno, nadam se da će pamtiti po tome kako su dobili ove lepe paketiće i kako će ih sutra ili prekosutra staviti, kad izadju iz bolnice, pod jelku. Naravno svi volimo da dobijemo poklone, a deca najviše, tako da hvala vam još jednom beskrajno što ste ih danas obradovali i što će imati neko lepo sećanje na našu bolnicu nadam se - rekla je dr Olivera Ostojić, načelnica dečije klinike KBC Dragiša Mišović.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Veoma mi je drago da smo danas uspeli da im izmamimo barem osmeh na licu i da im na neki način ulepšamo današnji dan. Takođe, posebno bih zahvalila i Atlantik koji je obezbedio ove paketiće i učestvovao sa nama u ovoj lepoj akciji - rekla je Nataša Milenković, marketing i PR asistent WMG.

Nataša Milenković
foto: Kurir

Kurir je medij koji već godinama pokreće i podržava ovakve humane akcije. To je svojevrsna tradicija kompanije, a mi obećavamo da ćemo se i na dalje truditi da svoj deci ulepšamo praznike.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13

NOĆNI VUKOVI JOŠ JEDNOM POKAZALI PLEMENITOST! Paketićima iz Rusije obradovali mališane iz Kragujevca! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja