"KRIVI STE ŠTO JE MOJ SIN DOBIO KECA IZ MATEMATIKE": Besna majka optužuje nastavnicu koja nije ni održala privatni čas detetu FOTO
Foto: Profimed

svi u šoku

"KRIVI STE ŠTO JE MOJ SIN DOBIO KECA IZ MATEMATIKE": Besna majka optužuje nastavnicu koja nije ni održala privatni čas detetu FOTO

Društvo -

Mnogi roditelji u Srbiji plaćaju privatne časove svojoj deci kako bi što bolje savladali gradivo. Međutim, ima i onih roditelja koji često krive te nastavnike za loše ocene svojih mezimaca.

Nedavno se na Tiktoku požalila jedna profesorka matematike koja drži i privatne časove. Ona je doživela veliku neprijatnost jer ju je jedna majka optužila da je kriva za to što je njen sin dobio jedinicu iz matematike.

Naime, profesorka se sa majkom dogovarala kada će održati prvi čas, ranije taj dečak nije dolazio kod nje na privatne časove. Čas je dogovoren, a majka dečaka je rekla profesorki da imaju kontrolni iz matematike za dve nedelje i da njen sin ima dvojku.

Međutim, profesorki su iskrsle neke hitne obaveze i ona je morala čas da pomeri.

privatni čas, profesorka, majka
foto: Printscreen TikTok

Potom je dečak u školi imao ranije kontrolni i dobio je keca. Majka dečaka je za to okrivila profesorku koja je bila prinuđena da pomeri čas.

- Javila mi se majka da zakaže čas matematike sa mnom za njenog sina, na šta sam ja prvo pristala. Nakon toga mi se nešto nažalost omaklo, što mi se inače ne dešava i morala sam da otkažem čas. Nakon par dana meni majka piše u porukama da je njen sin dobio jedan i da je kontrolni bio pomeren - napisala je ona na Tiktoku i dodala:

- Ja to nisam znala, niko mi ništa nije rekao i žena se jako uzrujala i rekla je da sam neprofesionalna i da će svima reći da ne idu kod mene na časove. Ja sam do kraja ostala profesionalna i sada vi meni recite jesam li ja pogrešila?

privatni čas, profesorka, majka
foto: Printscreen TikTok

Mnogi korisnici ove mreže naveli su da je za jedinicu iz matematike kriva isključivo majka i njeno dete, a ne nastavnica koja čas nije održala.

- Nastavnica je pomerila kontrolni za utorak, a vi ste krivi jer ste otkazali čas. Da je imao čas ne bi se ovako završilo - navodi se u jednoj od poruka koje je majka poslala profesorki.

Bonus video:

06:08

HTELI SU DA VIDE HOĆU LI SE JA UGUŠITI! Profesorka otkrila celu situaciju za Kurir TV! Potom psiholog obelodanio MOTIV deteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track