NEKA OVA INVESTICIJA BUDE NA KORIST SVIH NAŠIH GRAĐANA: Ministar Vučević o 15 novonabavljenih saniteta
Foto: Ministarstvo Odbrane

NEKA OVA INVESTICIJA BUDE NA KORIST SVIH NAŠIH GRAĐANA: Ministar Vučević o 15 novonabavljenih saniteta

Društvo -

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević predstavio je 15 novonabavljenih sanitetskih vozila u krugu Vojnomedicinske akademije.

Nabavljena za potrebe sistema zdravstvene zaštite u Ministarstvu odbrane, nova sanitetska vozila sadrže svu neophodnu savremenu medicinsku opremu i namenjena su vojnozdravstvenim ustanovama, a sve sa ciljem pružanja bolje zdravstvene zaštite vojnim osiguranicima.

- Ministarstvo odbrane je posle mnogo godina kupilo 15 novih sanitetskih vozila. Nadležna Uprava za vojno zdravstvo ih je rasporedila zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Neka ova investicija bude na korist svih naših građana kojima je potrebna zdravstvena zaštita i nega. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija! - napisao je ministar na Instagramu.

Inače, ministar Vučević je, nakon obilaska, istakao da smo danas u prilici da vidimo 15 novih sanitetskih vozila i to četiri različita tipa, među kojima su i ona za prevoz osoba sa invaliditetom, prevoz osoba koje idu na dijalizu, sanitetska vozila opšte namene i sanitetska vozila za potrebe pružanja zdravstvene pomoći ugroženim pacijentima. On je dodao i da su ova vozila plaćena 120 miliona dinara.

Bonus video:

06:15

Milos Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja