OVO JE DEVOJKA KOJA JE UMRLA U BEOGRADU POSLE OPERACIJE U TURSKOJ! Ceo život su je ŠIKANIRALI, srpski lekari otkrili OVO
Foto: Printscreen TikTok

OVO JE DEVOJKA KOJA JE UMRLA U BEOGRADU POSLE OPERACIJE U TURSKOJ! Ceo život su je ŠIKANIRALI, srpski lekari otkrili OVO

Društvo -

Morgan Ribeiro (20) iz Velike Britanije, koja je imala operaciju želuca u Turskoj, preminula je u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu tokom povratka kući.

Morgan je početkom januara sa dečkom otputovala u Tursku sa dečkom, kako bi imala operaciju želuca, koju je platila oko 3.000 evra. Mlada devojka se odlučila na ovaj potez jer je bila maltretirana zbog svoje prekomerene težine, a nije želela da bude na podugačkoj listi čekanja u Britaniji, navodi Daily Mail.

Morgan Ribeiro
foto: Printscreen TikTok

U Turskoj je operisana 5. januara, a tri dana kasnije rečeno joj je da je bezbedno da vrati kući. Morgan i njen dečko Džejms Bruster (19) ukrcali su se u avion za London, ali je njoj nažalost pozlilo tokom leta, zbog čega je letelica hitno prizemljena u Beogradu, gde je Morgan, uprkos svim naporima naših lekara, preminula.

Naši lekari su otkrili da joj je tokom intervencije u Turskoj presečeno tanko crevo, što je dovelo do infekcije.

Lekari su tokom operacije morali da uklone više od 10 centimetara tankog creva, ali je kod Morgan 9. januara došlo do srčanog zastoja, zbog čega je stavljena u indukovanu komu. Četiri dana kasnije preminula je u bolnici u Beogradu.

Majka Erin (44) pokrenula je akciju prikupljanja novca, kako bi Morganino telo dopremili u Englesku.

Morgan Ribeiro
foto: Printscreen TikTok

- Kao malu su je stalno šikanirali, jer je oduvek imala problema sa viškom kilograma i mnogo joj je bilo teško zbog toga - rekla je Erin za britanski Independent.

Majka objašnjava da nije znala za operaciju sve dok se Morgan nije ukrcala u avion.

- Kada sam saznala već je bilo prekasno, ona je vec bila u avionu. Imala sam neki loš osećaj, jer sam čula svakakve priče o Turskoj. Nikad nisam htela da se ovo dogodi mojoj ćerki - ispričala je Erin.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

02:25

SESTRA MI JE UMRLA ZBOG NEMARA LEKARA! Slaviša Vujić o najtužnijem trenutku u životu: Bili smo deca, išli smo u osnovnu školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja