OGLASILO SE TUŽILAŠTVO IZ SUBOTICE: Pokrenuli istragu protiv đaka koji je u školi pretio da će pobiti ceo razred i nastavnike!
Foto: screenshot

roditelji đaka oš "Sečenji Ištvan" zabrinuti

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO IZ SUBOTICE: Pokrenuli istragu protiv đaka koji je u školi pretio da će pobiti ceo razred i nastavnike!

Društvo -

Više javno tužilaštvo u Subotici pokrenulo je istragu protiv učenika osmog razreda Osnovne škole "Sečenji Ištvan" u Subotici koji je tokom prošle sedmice pretio da će pobiti ceo razred, razrednog starešinu i nastavnicu hemije, saznaje Kurir.

- Povodom događaja u Osnovnoj školi "Sečenji Ištvan" u Subotici, Više javno tužilaštvo u Subotici dana 22.01.2024. godine zaprimilo krivičnu prijavu protiv jednog maloletnog lica zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 st. 1 Krivičnog zakonika, te je ovo tužilaštvo nakon razmatranja spisa predmeta na osnovu člana 63 st. 1 Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica podnelo Višem sudu Subotica - sudiji za maloletnike zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog krivičnog ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 st. 2 Krivičnog zakonika - navode iz pomenutog tužilaštva za Kurir.

Podsetimo, roditelji učenika ove škole su zabrinuti za bezbednost đaka jer je njihov vršnjak pretio da će pobiti ceo razred, razrednog starešinu i nastavnicu hemije.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track