"DRAGO NAM JE ŠTO ĆE NAS SUTRA PRIMITI PREDSEDNIK VUČIĆ" Marica i njen suprug sutra na Andrićevom vencu: Idemo do kraja!
Foto: Kurir televizija

"DRAGO NAM JE ŠTO ĆE NAS SUTRA PRIMITI PREDSEDNIK VUČIĆ" Marica i njen suprug sutra na Andrićevom vencu: Idemo do kraja!

Društvo -

- Drago nam je što će nas sutra primiti predsednik Vučić u Predsedništvu Srbije. Ovo je velika stvar ne samo za pravdu za naše mrtvo dete, za našu malenu Elenu, nego za sve žene i sve roditelje u Srbiji, da im se nikada ne desi ovo što se nama dogodilo. Idemo do kraja - kaže za Kurir Danijel Novakov iz Šida, suprug Marice Mihajlović nakon čijeg istupa u javnosti o smrti bebe usled, kako tvrdi, porođaja, hapšen i pritvoren ginekolog M.M. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Marica i Danijel
Marica i Danijelfoto: Privatna Arhiva

Danijel navodi da su se jutros prijatno iznenadili kada su iz Predsedništva Srbije dobili poziv za dolazak u Beograd kod predsednika Vučića.

- Predsedniku ćemo da ispričamo sve što se dogodilo od početka do kraja i kako nam je kao roditeljima -kaže Danijel i dodaje da je Marica prilegla nakon terapije koju prima.

Elena Novakov, beba, umrlica, Marica Mihajlović
foto: Privatna arhiva

Inače, navodi i da nije mogla jutros u Domu zdravlja u Šidu da podigne nalaz rendgenskog snimka pluća od juče, koji je uradila zbog bolova i sumnje da joj je ginekolog na porođaju povredio rebra.

- Nisu je ni primili jer joj nije overena zdavstvena knjižica. Ona je nezaposlena, ne znam kako se desilo da joj nije overena knjižica kao nezaposlenoj osobi - kaže Danijel.

Bonus video:

01:00

Prijem košarkaša u predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track