GORAN KARADŽIĆ PODRŽAO ANDREJA VUČIĆA: Tastratura mafijaščići-ratnici manipulacijama i lažima bi da ostvare sumnjive ciljeve
Foto: Privatna Arhiva

GORAN KARADŽIĆ PODRŽAO ANDREJA VUČIĆA: Tastratura mafijaščići-ratnici manipulacijama i lažima bi da ostvare sumnjive ciljeve

Društvo -

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke, pružio je podršku bratu predsednika Srbije.

- Obraćam se povodom novih, sramnih napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa posebnim naglaskom na nedolične poteze usmerene ka bratu predsednika, gospodinu Andreju Vučiću. Ovi napadi su još jedan jasan pokazatelj da određeni tajkunski mediji, pod direktnim nalogom dela opozicije, ne biraju sredstva kako bi diskreditovali najviše državne funkcije i naneli štetu našem predsedniku i njegovoj porodici - rekao je Karadžić:

Goran Karadžić i Aleksandar Vučić
Goran Karadžić i Aleksandar Vučićfoto: Privatna arhiva

- Očigledno je da su oni samo i samo obične kukavice, koje iz senke sprovode svoje prljave igre. Njihova namera je da destabilizuju državu, rušeći ugled najviših institucija i zloupotrebljavajući medijski prostor. Ovi koji svesno koriste manipulacije i laži kako bi ostvarili svoje sumnjive ciljeve nisu ništa drugo do malih psihološki upadljivih individua, tastatura mafijaščići-ratnici i obični kvislinzi!!!

Ovi sramni napadi nisu novina, ističe, na čoveka koji ima ogromnu podršku ljudi u Srbiji, što je prema poslednjim izborima bezmalo 1,8 miliona glasova.

- I do sada ste napadali roditelje predsednika Vučića i najmlađe, Vučićevu decu. Međutim, nije normalno ni prihvatljivo da se ti napadi nastave sada usmereni na brata predsednika, što ni u jednoj drugoj zemlji ne bi bilo tolerisano. Ova brutalna kampanja mora prestati, a odgovorni za nju moraju snositi posledice svojih dela - ističe Karadžić i zaključuje:

Andrej Vučić
Andrej Vučićfoto: Damir Dervišagić

- Pozivam sve građane da ostanu dostojanstveni i da ne nasedaju na podmetanja i lažne vesti koje dolaze iz tabora onih koji ne prezaju ni od čega kako bi destabilizovali našu zemlju. Vreme je da se fokusiramo na stvarne probleme i izazove, a ne da gubimo vreme na besmislene napade koji ne doprinose ničemu osim širenju dezinformacija.

Kurir/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja