POZNATI PREDSTAVLJAJU SVOJ RODNI KRAJ! U serijalu "Odakle sam" projekta od nacionalnog značaja promocija svakog dela Srbije
Foto: Shutterstock

321-Srbija!

POZNATI PREDSTAVLJAJU SVOJ RODNI KRAJ! U serijalu "Odakle sam" projekta od nacionalnog značaja promocija svakog dela Srbije

Društvo -

Projekat od nacionalnog značaja "3,2,1-Srbija!" čiji je nosilac istoimeno Udruženje, nizom aktivnosti promovisaće ove godine svaki kutak naše zemlje i to kroz saradnju sa javnim ličnostima koje će u serijalu pod nazivom "Odakle sam" predstaviti svoj rodni kraj. Javne ličnosti će naime, na dopadljiv i jedinstven način provesti gledaoce kroz istoriju svog rodnog kraja, a svaka od epizoda biće svojevrsna razglednica dela naše zemlje.

Gost-domaćin će predstaviti turističke atrakcije, manifestacije, kulturno-istorijske znamenitosti, ali i gastronomsku ponudu kraja iz kog potiče, a akcenat serijala biće i na promociji hotelsko-ugostiteljskih objekata. Učešće u realizaciji serijala već su potvrdili brojni glumci, sportisti, pevači, ali i političari i druge javne ličnosti.

Projekat „321 Srbija" pokrenut je u decembru 2022. godine sa ciljem da se promoviše svaki deo Srbije i da se naša zemlja pozicionira među vodeće turističke destinacije u Evropi, ali i da se privuku novi investitori koji će novac uložiti u razvoj turističkih kapaciteta.

Jedan od ciljeva projekta jeste da se animiraju domaći turisti da odmor provedu u našoj zemlji, što bi direktno uticalo na odliv domaćeg kapitala. Ustanovljene su i godišnje nagrade za doprinos promociji naše zemlje, a među laureatima našao se i Novak Đoković.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track