STAN SA POGLEDOM – Silva Vidikovac
Foto: Silva Vidikovac/Lazar Mikulandra

STAN SA POGLEDOM – Silva Vidikovac

Društvo -

Podignut je BALON na lokaciji sa najboljim pogledom u gradu, pogledom na Avalu. Pogledom kakav će imati stanari stambenog kompleksa Silva Vidikovac.

Planirana infrastruktura povezuje stambeni kompleks Silva Vidikovac sa glavnim saobraćajnicama i linijama gradskog prevoza, dok najviši standardi kvaliteta gradnje i briga o detaljima obećavaju savršeno mesto za život.

Smešten u mirnom i šumovitom okruženju, ovaj stambeni kompleks donosi jedinstven kvalitet života, pun komfor, blizinu prirode, čist vazduh, izuzetne pogodnosti za sport, rekreaciju, zdrav i dinamičan život, blizinu dnevno potrebnih sadržaja, prodavnice, zelenu pijacu, škole, predškolske ustanove, kao i odličnu povezanost sa ostalim delovim prestonice. Lociran na atraktivnoj padini naselja Vidikovac, sa koje se pruža pogled na bujno zelenilo park-šume Košutnjak, Lipovačku šumu, Straževicu i Avalu, ovaj jedinstveni projekat obuhvata 250 premium stanova različitih struktura, koncipiranih za potrebe sofisticiranog porodičnog života i izgrađenih prema tradicionalno visokom kvalitetu.

Stambeni kompleks Silva Vidikovac – stanovi sa pogledom koji nikada ne dosadi i vazduhom koji je uvek čist.

Više informacija možete pronaći na internet stranici

Ključne reči: Silva Vidikovac stambeni kompleks, Stan sa pogledom, Novogradnja, Nekretnine, Najbolji pogled u gradu, Balon sa najboljim pogledom, 250 premium stanova na Vidikovcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja