RUSKINJE TRAŽILE NEKRETNINU U SRBIJI ZA 30.000€, A DOBILE I BRAČNE PONUDE! Lep je dečko, ima veliku kuću, da li bi se neka udala?
Foto: Profimedia

Srpska gostoprimljivost

RUSKINJE TRAŽILE NEKRETNINU U SRBIJI ZA 30.000€, A DOBILE I BRAČNE PONUDE! Lep je dečko, ima veliku kuću, da li bi se neka udala?

Društvo -

Dve Ruskinje na društvenim mrežama zatražile su pomoć za kupovinu kuće u Srbiji po ceni ne većoj od 30.000 evra, a ovaj njihov oglas izazvao je veliku pažnju naših sugrađana, koji ne samo da su im nudili kuće, davali savete, već i preporučivali naše muškarce za ženidbu.

- Zdravo! Mi smo Rusi (dve devojke). Tražimo kuću ne skuplju od 30.000 evra. To može biti u malom gradu ili selu. Radimo od kuće i želimo da nađemo dobar i udoban dom za dugo vremena. Volim prirodu, šume, planine, dobro je ako ima negde u blizini da se prošetam. Govorim ruski i engleski, a pomalo govorim i razumem srpski - napisala je jedna od Ruskinja na društvenoj mreži u grupi za prodaju i kupovinu kuće u selima.

Ispod njihove objave nizale su se razne ponude, a bilo je i onih koji su samo delili savete.

- Imate mnogo lepih kuća u Barajevu i jeftinih. Barajevo je na samo 30 kilometara od Beograda. To je pola sata vožnjom auta. Srećno! - samo je jedan od komentara, a bilo je i onih koji su devojkama iz Rusije savetovali da, takođe, zbog blizine prestonici, gledaju okolinu Sopota i Mladenovca.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je za mlade Ruskinje najbitnije da se prvo udaju.

- Da li bi se jedna od vas udala? Rešili bi problem stanovanja. U pitanju je lep i dobar dečko, sa velikom kućom u okolini Kragujevca. Možete mi se javiti u inboks - napisala je u komentarima jedna žena, očigledno se raspitujući za nekog koga poznaje.

Ovakav predlog nije bio usamljen: "Pa, udaj se. Koliko imaš godina, jer moj drug ima 52 godine?", savetovao je jedan naš sugrađanin, na šta je devojka iz Rusije odgovorila: "Hvala na ponudi, ne želim se više udavati".

Ipak, najviše sugrađana je pokazalo tradicionalnu srpsku gostoprimljivost i devojkama poželeo dobrodošlicu u Srbiju.

Bonus video:

03:30

VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track