TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! PRONAĐENO TELO NESTALOG NUSRETA: Vatrogasci ga našli u bunaru, DRAMATIČNE SLIKE SA PEŠTERA (FOTO)
Foto: RINA, Drustvene Mreže

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! PRONAĐENO TELO NESTALOG NUSRETA: Vatrogasci ga našli u bunaru, DRAMATIČNE SLIKE SA PEŠTERA (FOTO)

Društvo -

Nusret je poslednji put viđen u svom automobilu golf IV na pumpi u selu Karajukića bunari

Telo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je, potvrđeno je iz MUP-a.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

Podsetimo, na društvenim mrežama proširio se apel o nestanku mladića Nusreta Destanovića na teritoriji Peštera. Poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

- Viđen je u svom vozilu "golf IV", registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag. Molim svu braću u sestre ako bilo šta saznaju ili vide da prijave policiji - rekao je za RINU jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

1 / 3 Foto: RINA

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Preko 200 ljudi od jutros tražilo je nestalog mladića Nusreta Destanovića iz sela Đerikara sa Pešteri.

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je prethodno za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

Iz MUP-a nisu mogli da potvrde da je mladić za kojim se tragalo ubijen.

Kurir.rs/RINA/Telegraf

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja