TRAGEDIJA U SRPSKOM AUTOBUSU NA PUTU ZA ŠTUTGART: Pošla da vidi sina i ćerku pa preminula na benzinskoj pumpi kod Beča (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia / Matthias Balk / AFP

hitna odmah pozvana, čak i helikopter, ali nažalost nije bilo spasa

TRAGEDIJA U SRPSKOM AUTOBUSU NA PUTU ZA ŠTUTGART: Pošla da vidi sina i ćerku pa preminula na benzinskoj pumpi kod Beča (FOTO)

Društvo -

Putnica, čiji identitet još nije otkriven, navodno je postavila pitanje “dokle smo stigli?” kada su joj putnici odgovorili da su blizu Beča, izgubila je svest i preminula

NOVI PAZAR - Na putu ka Štutgartu, na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča, žena koja je putovala autobusom domaćeg privatnog prevoznika iz Novog Pazara kod sina u Štutgart, iznenada je preminula.

Putnica, čiji identitet još nije otkriven, navodno je postavila pitanje “dokle smo stigli?” kada su joj putnici odgovorili da su blizu Beča, izgubila je svest i preminula.

Kako saznaje Sandzaklive od putnika iz autobusa, hitna medicinska pomoć je odmah pozvana, ali ni brza reakcija tima niti pokušaji reanimacije nisu uspeli da spasu život nesrećne putnice.

Čak je i helikopter bio angažovan na pumpi gde je autobus stao, ali nažalost, sve je bilo uzaludno. Kako se saznaje, žena je planirala da poseti svog sina u Štutgartu nakon što joj je ćerka iz Amerike stigla kod sina. Međutim, nije izdržala…

Prema nezvaničnim informacijama žena je iz Prijepolja.

Kurir.rs/Sandžaklive

Bonus video:

03:05

SUPRUGA MI JE PREMINULA ZBOG NEODAZIVANJA HITNE POMOĆI! Pilipović: Potrebne su sistemske promene u zdravstvu, a jedna je KLJUČNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track