ČOVEK U PRVU SMENU, A ONA SE U KREVETU DOPISUJE! Edinov komentar postao hit: Diriguju muževima, sve ja to pratim! Ovo im zameram
Foto: Printscreen

on ima svoje mišljenje

ČOVEK U PRVU SMENU, A ONA SE U KREVETU DOPISUJE! Edinov komentar postao hit: Diriguju muževima, sve ja to pratim! Ovo im zameram

Društvo -

Nisam se nikad ženio, a i sada ako bih se oženio, prvo ću postaviti uslove, da ih ne bi ona meni postavljala kao što sada mlade postavljaju uslove momcima. Sve ja to pratim i vidim. Mlada neće svekra i svekrvu, a hoće da momak digne kredit, kupi stan i da oni onda idu u stan da žive i da ona diriguje.

Ovako priča Edin Pašić iz Maglaja. Ima 58 godina. Živi sam, brine o kravama i kući koja blista, a kroz život se naslušao mnogih priča iz kojih je izvlačio ono čime se danas vodi.

Za Jutjub kanal "Srednja Bosna danas" govorio je o muško-ženskim odnosima, a za silne razvode mladih bračnih parova okrivljuje društvene mreže i mobilne telefone.

Edin Pašić
foto: Printscreen

- Čovek u prvu, a ona umesto da čoveku skuva kafu, popije sa njim i isprati ga, ona u krevetu uzela mobilni i dopisuje se - poručio je Edin.

Dodao je da su nekada žene vodile brigu o kravama, da su obrađivale njive i odgajale decu i opet dočekivale svoje muževe.

- Tada su ljudi bili starešine, sada su cure starešine momcima, a to su im roditelji dopustili i tako ih vaspitali - rekao je Edin.

Edin je mladoj generaciji "zamerio" i što se sve manje bave stočarstvom i što će pre kupiti nezdrave proizvode nego domaće.

- Ne smeju masno kravlje mleko, škodi im masnoća, a kad odneseš za džabe onda hoće. Odnesi im mladi sir i kajmak, onda hoće nije masno jer je džabe, a kada je za pare onda im je masno - požalio se Edin.

Inače, ima onih koji sve ovo podržavju, dok je mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama zbog ovakvih stavova.

Kurir/Adriapress

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track