OVO JE GORE I OD IZUVANJA ISPRED VRATA! Bukti rat između Beograđana koji žive u zgradama: Razbesneli ih ovi prizori! (FOTO)
Foto: Shutterstock

strašno

OVO JE GORE I OD IZUVANJA ISPRED VRATA! Bukti rat između Beograđana koji žive u zgradama: Razbesneli ih ovi prizori! (FOTO)

Društvo -

Večita rasprava među ljudima koji žive u zgradama je zbog čega pojedinci na hodnicima ispred vrata ostavljaju kese sa smećem, torbe, sušilice, mokre kišobrane, pa čak i obuću.

Ovoga puta se na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila objava sa video-zapisom na kome se vidi haos na hodniku jedne zgrade u Vojvode Stepe.

- Vojvode Stepe, ljudi već danima drže stvari na hodniku - navodi se na snimku na kome se vide kartonske kutije, džoger, pa čak i limenke što je gore čak i od obuće ispred vrata.

stvari, stanari, zgrada
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Sudeći po reakcijama i komentarima ovakvi prizori uvek razbesne stanare koji ovakve stvari ne praktikuju i apeluju na komšije da ovako nešto ne rade. Vrlo često zbog nemara suseda u zgrada nastane i pravi mali rat, a obično se i fotografije i video-snimci pojave i na društvenim mrežama.

stvari, stanari, zgrada
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Podsetimo, pojedini Beograđani su se požalili i kako su u liftovima zatekli pune kese sa smećem, dok su drugi nalazili i mokre kišobrane ispred vrata, pa čak i sušilice. Mnogim komšijama smeta i izuvanje ispred vrata te se jednom na društvenoj mreži Iks povela polemika upravo oko toga, a jedan komentar je glasio:

- Taman ih naučiš da se ne izuvaju ispred stana, a oni počnu da izbacuju đubre... Moj komšija ispod ima 250 kvadrata i isto nema mesta za djubre. Još je u onim kesicama s pijace, nema pare za kesu za smeće.

Bonus video:

01:07

POENTA IZMENE ZAKONA JE DA KLIME NE SMEJU DA SE VIDE S ULICE Stručnjaci analiziraju: Stanari OVIH zgrada moraju da uklone uređaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track