REPORTERKA KURIRA ISPRED VATRENE STIHIJE NA ZVEZDARI: 30 ekipa na licu mesta, vatrogasac progovorio o POVREĐENIMA I UZROKU POŽARA
Foto: Kurir Televizija, printscreen/instagram/192_rs

kurir televizija

REPORTERKA KURIRA ISPRED VATRENE STIHIJE NA ZVEZDARI: 30 ekipa na licu mesta, vatrogasac progovorio o POVREĐENIMA I UZROKU POŽARA

Društvo -

U Učiteljskom naselju u Beogradu izbio je stravičan požar u jednoj stambenoj zgradi. Kako Kurir saznaje, gori krovna konstrukcija napuštene fabrike, na površini od oko 200 m2 i da se jedan deo krova urušio.

Naša reporterka Teodora Pivljanin nalazi se na licu mesta.

- Koliko možete da vidite iza mene, gori krov napuštene fabrike odnosno fabrike nekadašnjeg kompleksa "Bukulja" koja je prestala sa radom. Na terenu je preko 30 ekipa i bore se sa vatrom. Crni oblak dima više da ne postoji. Vatrogasci će uskoro dati izjavu za medije o uzroku požara. Kako smo nezvanično saznali, povređenih nema, ali to ćemo zvanično saznati za nekih desetak minuta. Na terenu su vatrogasci iz vatrogasnih jedinica Voždovac, ali i Zvezdara. I dalje je ovde veliki broj vatrogasnih ekipa. Kao što možemo da vidimo, tu je i policija - rekla je Pivljanin.

Teodora Pivljanin
foto: Kurir televizija

Dragan Ivković, komandant vatrogasne brigade Beograd, uključio se za Kurir televiziju gde je ekskluzivno otkrio kakvo je stanje nakon požara.

- Dakle, 11 i 40 dobili smo dojavu da gori fabrika. Ekipe su stigle u 11 i 45, požar je lokalizovan u 11 i 48, a sada se radi na dogašivanju. Niko nije ugrožen i povređenih nema. Uzrok požara se ne zna, to će specijalizovane ekipe MUP-a da utvrde - rekao je Ivković.

Na terenu su trenutno vatrogasci iz VSJ Voždovac i iz VSJ Zvezdara. Čak 30 vatrogasaca sa osam vozila bori se trenutno sa vatrom.

"Gori poslednji sprat zgrade u Mis Irbijevoj na Zvezdari", objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

Na snimku se vidi ogroman crni oblak dima koji se širi ovim delom Beograda, a može se videti i iz drugih delova grada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Požar u Mis Irbijevoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja