OVO JE KUĆA KOD KOJE JE NESTALA DANKA (2) IZ BORA: Iza kuće je šuma, teren nepristupačan (FOTO)
Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić/Društvene mreže

AKTIVIRAN SISTEM "PRONAĐI ME"

OVO JE KUĆA KOD KOJE JE NESTALA DANKA (2) IZ BORA: Iza kuće je šuma, teren nepristupačan (FOTO)

Društvo -

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku.

Kako je majka devojčice rekla, došli su u porodičnu vikendicu koju su i ranije često posećivali. Majka je kazala da je decu dovela da se istrče i prošetaju, te navela da dok se okrenula, devojčice više nije bilo.

- Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila - priča Dankina majka Ivana.

Šuma i nepristupačan teren

Bor, Banjsko polje, Pronađi me, Danka Ilić
foto: Damir Dervišagić

Kako javlja reporter Kurira, kuća se nalazi na 300 metara od glavnog puta. Iza kuće je jedna šuma, ali to nije gusta šuma već brisan prostor. Izolovana je od ostalih kuća. Nalazi se na samom kraju naselja, a ovaj predeo je nepristupačan.

Dodaje da devojčica praktično nije mogla da ode iz vidokruga majke. Ona ima samo dve godine, ne može da trči, čak nosi pelenu.

Potragu za devojčicom otežava i loše vreme. Kiša je padala sinoć, a pada i danas. Pretraživano je i korito obližnje reke, a za sada nema rezultata.

Podsetimo, nestala devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track