UPRAVNIK LOVIŠTA O DANKINOM NESTANKU: Svaka divljač se sklanja od prisustva ljudi! Mislim da je ova mogućnost RAVNA NULI
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Društvene mreže

KURIR NA LICU MESTA

UPRAVNIK LOVIŠTA O DANKINOM NESTANKU: Svaka divljač se sklanja od prisustva ljudi! Mislim da je ova mogućnost RAVNA NULI

Društvo -

Povodom potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Bora, oglasili su se i Aca Kušljić, predsednik lovačkog udruženja "Bakar" i upravnik lovišta Zoran Dojković.

- Tog dana do uveče smo bili na ovom području, dok nam nisu iz policije rekli da napustimo. Sutradan su nam rekli da budemo u pripravnosti, međutim saopšteno nam je da se udaljimo i budemo u pripravnosti. Ovo su teškii tereni mislim da dete ne bi moglo da pregazi taj teren samo - rekao je Aca Kušljić.

Bor, Danka Ilić, potraga, nestala devojčica, Aca Kušljić
foto: Nenad Kostić

Na ovo se nadovezao i upravnik lovišta Zoran Dojković i objasnio je sledeće:

- Od prvog dana potrage mi smo izašli na lice mesta, svi su se dali u potragu. Oko 8 časova su nas policajci povukli iz šume da bi dronovi mogli da rade svoj posao. Ujutru je odlučeno da to rade profesionalne službe, sada čekamo, mi smo u pripravnosti svakako.

Bor, Danka Ilić, potraga, nestala devojčica, Zoran Dojković
foto: Nenad Kostić

Upravnik lovišta takođe je uklonio sve sumnje da postoji šansa da se mala Danka susrela sa nekom divljači pošto se radi o lovačkom terenu.

- Svaka divljač se sklanja od prisustva ljudi, zato mislim da je nemoguće da je neka životinja načinila nešto nažao devojčici. Ta mogućnost je ravna nula prema mom mišljenju.

Posetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, a na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju. Sve najnovije informacije o potrazi možete da pročitate na ovom linku.

Bonus video:

00:26

SVI TRAŽE MALU DANKU ILIĆ: Počela potraga od vrata do vrata! Policija blokirala sve ulaze u Banjsko selo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track