AKO DANAS TAČNO U OVO VREME SKOČITE USPEĆETE DA LEBDITE! Jupiter i Pluton će baš tada oslabiti gravitaciju Zemlje! Ne propustite!
Foto: Shutterstock

Ovo se nikada pre nije desilo, niti će!

AKO DANAS TAČNO U OVO VREME SKOČITE USPEĆETE DA LEBDITE! Jupiter i Pluton će baš tada oslabiti gravitaciju Zemlje! Ne propustite!

Društvo -

Ukoliko danas u tačno određenom trenutku skočite imaćete priliku da lebdite!

Dva nebeska tele će se u tom momentu naći u liniji čime će uticati na zemljinu gravitaciju koja će biti toliko slaba da kad se odlepite od tla ostajete da lebdite kao u kosmosu!

Skok
foto: Shutterstock

Bestežinsko stanje neće dugo trajati, taman toliko da učinite nešto što nikome do sada nije uspelo na kugli zemaljskoj. Jedinstvena prilika koja se nikada nije pre ukazala nikome u ovakvom obliku, niti će!

Jeste li spremni?

Možda vam i dalje zvuči neverovatno, ali... I jeste neverovatno! Danas je dan šale i iskoristili smo nešto čime je, kako se može pročitati, čuveni astronom amater Patrik Mur, koji je ušao u Goinisovu knjigu rekorda kao najdugovečniji voditelj, 1. aprila 1976. godine na BBC radiju 2 prevario na desetine hiljada ljudi.

Jupiter, NASA

On je objavio da će tog dana u tačno u 9.47 planete Jupiter i Pluton (u to vreme se smatrao planetom) poravnati što će oslabiti gravitaciju Zemlje i da svi koji skoče u pravom trenutku na kratko vreme ćete lebdeti! Tog jutra BBC je dobio na stotine telefonskih poziva od onih koji su navodno svedočili tom fenomenu. Među njima je bila i žena koja je tvrdila da se sa 11 prijatelja vinuli sa stolica i lagano kružila po sobi.

Eto, neki ne vole da budu nasamareni, pa ostaju pri svojim tvrdnjama. Ili su alkohol i narkotici učinili da "poleteli".

U svako slučaju - srećan 1. april svima koji vole da se šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja