BAKA POZVALA KLINIKU DA ZAKAŽE PREGLED KOD IVANA BOSILJČIĆA! Videla na BILBORDU da je doktor i tražila pregled kod njega
Foto: Dragana Udovičić

HIT PRIČA

BAKA POZVALA KLINIKU DA ZAKAŽE PREGLED KOD IVANA BOSILJČIĆA! Videla na BILBORDU da je doktor i tražila pregled kod njega

Društvo -

Mnogi glumci osim uloga u filmovima i serijama, imaju i uloge u nekim reklama. Pojedini reklamiraju kafu, odeću, vodu, a neki su i doktori...

Glumac Ivan Bosiljčić nedavno se u uniformi doktora našao na bilbordima širom zemlje reklamirajući jednu privatnu kliniku.

Ima i nekih penzionera koji zaista veruju da Ivan Bosiljčić zaista radi u toj privatnoj klinici, te je jedan tvit nedabno nasmejao mnoge korisnike mreže X.

- Ortakova keva (82) je ladno zvala ..... da zakaže kardiološki pregled kod Bosiljčića jer ga je videla na bilbordu. Nije mi dobro koliko se smejem.. - napisao je jedan korisnik ove mreže.

baba, reklama, Ivan Bosiljčić
foto: Printscreen Tviter

Dodao je da je baka rekla da je Bosiljčić i glumac i doktor, te da je to videla u nekoj seriji.

Njegova objava mnoge je nasmejala do suza.

- Da li imate bar približno sliku kakvi ćete vi biti u 82. Za mene je gospođa carica. Važno joj je još uvek i kako doktor izgleda. Bravo - navodi se u jednom komentaru.

Jedan korisnik naveo je da je to moć ekonomsko propagandnog programa.

- Ulepša mi dan - napisala je jedna korisnica ispod objave.

Bonus video:

13:13

KAD VIDE OVAJ NATPIS POKRAJ PUTA, SVI STANU KAO UKOPANI! Reklama kod Prolom banje ne da MIRA prolaznicima (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track