KAO U NEKOM FILMU: ŽENA POSLE SUPRUGOVE SMRTI SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Otkrila da je imao ljubavnicu! Našle su se i otkrile OVO!
Foto: Profimedia

bolno saznanje

KAO U NEKOM FILMU: ŽENA POSLE SUPRUGOVE SMRTI SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Otkrila da je imao ljubavnicu! Našle su se i otkrile OVO!

Društvo -

Nakon smrti supruga jedna žena iz Srbije doživela je još jedan udarac! Sasvim slučajno saznala je bolnu istini u svom pokojnom mužu!

Iako mu je verovalo slepo, ispostavilo se da ju je tokom života on varao!

Ovu neverovatnu priču podelio je jedan korisnik mreže X.

- Mamina drugarica kao u nekom filmu posle muževe smrti iz njegovih stvari i telefona shvati da je imao ljubavnicu - napisao je on.

ljubavnica, supruga, muž, prevara
foto: Printscreen Tviter

Dodao je da je supruga pokojnika kontaktirala ljubavnicu.

- Kontaktira je, nađu se, izjadaju jedna drugoj, no hard feelings. Ženi pričao da ide na teren, ljubavnici da je razveden - naveo je korisnik nekadašnjeg Tvitera.

Mnogi korisnici su ostali šokirani.

- Ne znam koliko dugo neko može biti ljubavnica, pa da i dalje veruje da je muškarac u zrelim godinama koji se povremeno viđa sa njom razveden. Samu sebe zavarava - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track