Kompanija Meridianbet od danas listirana na američkoj berzi NASDAQ
Foto: Promo

Važna vest za gambling industriju

Kompanija Meridianbet od danas listirana na američkoj berzi NASDAQ

Društvo -

Kompanija Meridianbet, najstarije ime industrije zabave našeg regiona, od sada je listirana na Nasdaq Capital Market berzi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Velikim događajem na Tajms skveru u Njujorku, kojom se svečano obeležava početak trgovanja deonicama na jednom od najvećih globalnih tržišta kapitala, i formalno je počelo novo poglavlje u globalnom poslovanju vodećeg domaćeg brenda, koji je od nedavno deo Golden Matrix grupacije (Nasdaq: GMGI).

Kompanija Meridianbet osnovana je 2001. godine i trenutno posluje na 15 tržišta širom sveta, uključujući i članice Evropske unije. Najnovija vest od velikog je značaja za dalje širenje poslovanja i veću vidljivost na globalnim tržištima.

Poslovna grupacija koja je od sada deo tržišta kapitala SAD idealno je pozicionirana da bude jedna od vodećih globalnih tehnoloških platformi u betting i gaming industriji u ovom delu Evrope.

Do izražaja će posebno doći komparativne prednosti ovog brenda, koje čine mreža sa preko 700 integrisanih gaming brendova i više miliona registrovanih igrača širom sveta.

Kompanija Meridianbet takođe je osnivač i član Evropskog udruženja za pravo igara na sreću (EOGL), sa sedištem u Briselu.

Članica je i UN Global Compact, globalne koalicije Ujedinjenih Nacija za društveno odgovorno poslovanje, što je svojevrsno priznanje za više od 200 CSR akcija organizovanih samo tokom prošle godine.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja