OVO JE NIŠLIJA KOJI JE NESTAO NA BOJANINIM VODAMA: Podignuti i dronovi, tragači istražuju putanje kojima je često pešačio (FOTO)
Foto: Društvene mreže

OVO JE NIŠLIJA KOJI JE NESTAO NA BOJANINIM VODAMA: Podignuti i dronovi, tragači istražuju putanje kojima je često pešačio (FOTO)

Društvo -

Gorska služba nastavlja potragu za nestalim muškarcem (40) iz Niša čiji je nestanak prijavljen sinoć policiji. Paralelno sa tim, mnogi dobronamerni ljudi i prijatelji su na društvenim mrežama objavili njegovu sliku s apelom za pomoć. Policija navodi da je u toku intenzivna potraga za ovim distributerom lekova.

- Sinoć je nestao kolega Milan Đorđević, star 41 godinu iz Niša. Na sebi je imao teget pantalone, belu košulju sa plavim štraftama i braon cipele. Visok 185cm. Poslednji put viđen sinoć na Bojaninim vodama u 18:30, kod planinarskog doma gde je parkirao auto - Škodu. Svaka pomoć u informacijama je dobrodošla - navodi se u apelima za pomoć.

Niš, nestali Nišlija, Milan Đorđević
foto: Društvene mreže

On je inače, porodičan čovek kao i iskusni planinar. Tragači za njim pokušavaju da ga nađu prema putanjama kojima je često pešačio.

Kako smo ranije pisali u potrazi su devetoro pripadnika Gorske službe spasavanja, a pridružili su im se vatrogasci. Iznad predela Bojaninih voda na Suvoj planini, udaljenom od Niša 25 kilometara, podignut je i dron i svi se nadaju da će doprineti u pronalaženju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja