REKORDER: Ženio se 49 puta, ima 50 dece i 200 unučadi!

REKORDER: Ženio se 49 puta, ima 50 dece i 200 unučadi!

Društvo -
Zaustavi me policajac. Ja dam vozačku i saobraćajnu, on ode u automobil i ne izlazi. Otvara vrata, daje mi dokumenta i kroz plač govori: Pa ti si moj tata

TRAVNIK - Kad sam u Hrvatskoj ime mi je Tomica, u Srbiji sam Đorđe a u Bosni Taib. Ženio sam se 49 puta i iz tih brakova imam pedesetoro dece i dve stotine unučadi.

Nastupao sam u mnogim televizijskim šou programima, a posle žena najviše volim harmoniku.

Mnoge žene osvojio sam uz pomoć svoje klavirke i sevdalinke - tvrdi Taib Šeferović.

- Plavuše mi nikako ne odgovaraju. Pametnije su od crnki. Umesto da ja preveslam njih, one uvek mene. Zato bežim od njih 'ko vrag od križa'. S crnkama je lakše, nekako su naivnije. Kada sam u Hrvatskoj zovem se Tomica, u Srbiji sam Đorđe a u Bosni Taib.

Moje žene nalaze se danas širom republika bivše Jugoslavije a unučadi me pomažu. Šalju pare iz Švajcarske, Nemačke, Francuske... Stigli na sve kontinete. Nema gde ih nema. Moram priznati da mi je dosta pomogla harmonika kod osvajanja žena. Kad su velike fešte, svadbe, prela, svirač je uvek u centru pažnje.

Dobra harmonika, dobar glas za pesmu i eto ti žene - priča Taib, koji nikada ni jednoj nije plaćao alimentaciju.

Imao je i neobičnih susreta vozeći svoj automobil putevima Bosne i Hercegovine.

- U mestu Tarčin zaustavi me policajac. Kaže daj dokumente. Ja dam vozačku i saobraćajnu, on ode u automobil i ne izlazi. Ne izlazi deset minuta. Ne izlazi pola sata. Mislim neki problem. Ja priđem policijskom vozilu da pitam šta je u pitanju, kad vidim policajac plače. Otvara vrata, daje mi dokumenta i kroz plač govori: "Pa ti si moj tata".

Bio je to moj sin Dino kojega sam dobio s Majdom iz Sarajeva. Nisam ga vidio trideset godina. Plače on, a i meni se nekako stužilo, ali nisam pustio suzu. Razmenili smo brojeve mobilnih telefona i svako je otišao za svojim poslom. Ja prodavat' ručne satove, on zaustavljat' prekršioce u saobraćaju - govori Taib.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track