Bramerc: Uveren sam u dobru saradnju s novom vladom
Foto: Preent Screen

Bramerc: Uveren sam u dobru saradnju s novom vladom

Društvo -
"Nakon sastanka sa premijerom Ivicom Dačićem i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem, kao i novim direktorom BIA mogu da zaključim da će nova Vlada sarađivati sa Haškim tribunalom", rekao je Bramerc

BEOGRAD - Glavni tužilac haškog tribunala Serž Bramerc izjavio je danas u Beogradu da je uveren da će sa novom Vladom Srbije nastaviti dobru saradnju kao što je bila do sada.

"Nakon sastanka sa premijerom Ivicom Dačićem i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem, kao i novim direktorom BIA mogu da zaključim da će nova Vlada sarađivati sa Haškim tribunalom", rekao je Bramerc na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu posle sastanka sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Bramerc je, kako je naveo, dobio uveravanja od Dačića da će slediti istu politiku kao i dok je bio samo ministar unutrašnjih poslova, odnosno da će nastaviti da podržava saradnju sa Hagom.

"Ministar odbrane jasno mi je stavio do znanja da će njegove obaveštajne službe sarađivati sa Haškim tribunalom", istakao je haški tužilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track