U Srbiji u subotu sunčano, do 16 stepeni
Foto: Reuters

Topao novembar

U Srbiji u subotu sunčano, do 16 stepeni

Društvo -
U Beogradu i ostalim delovima Srbije u narednih nedelju dana sunčano i toplo vreme za ovo doba godine sa najvišom temperaturom od 15 do 19 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će u subotu, posle mestimično maglovitog jutra sa mrazom, tokom dana preovladavati sunčano vreme s maksimalnom temperaturom do 16 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od minus dva do pet, a najviša od 12 do 16 stepeni.

I u Beogradu će jutro biti maglovito, a tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme. Vetar će biti slab i umeren, s temperaturom od pet do 15 stepeni.

U Beogradu i ostalim delovima Srbije će u narednih nedelju dana preovladavati sunčano i toplo vreme za ovo doba godine sa najvišom temperaturom od 15 do 19 stepeni.

Duvaće južni i jugoistočni vetar, u nedelju i ponedeljak pre podne u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata sa udarima olujne jačine. U Timočkoj i Negotinskoj krajini biće tmurno i hladnije.

Biometeorološka prognoza za subotu: Biometeorološke prilike imaće povoljan uticaj na hronično obolele osobe. U predelima sa maglom izvesne tegobe mogu osetiti astmatičari, naročito u jutarnjim satima. Od meteoropatskih reakcija moguće su razdražljivost i nesanica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja