Agencija vraća stanove i traži novog direktora

Borba protiv korupcije

Agencija vraća stanove i traži novog direktora

Društvo -
Odbor Agencije za borbu proti korupcije 9. novembra je jednoglasno razrešio direktorku Agencije Zoranu Marković, i za vršioca dužnosti direktora postavio Tatijanu Babić

BEOGRAD - Agencija za borbu protiv korupcije vratila je dva stana koja joj je Vlada Srbije dodelila u martu i aprilu ove godine, i da je doneta odluka o raspisivanju konkursa za izbor novog direktora, umesto smenjene Zorane Marković.

Kako se navodi u saopštenju, Agencija je od Republičke direkcije za imovinu danas zatražila da se u što kraćem roku ovlasti lice koje će u ime direkcije primiti stanove u Drinčićevoj 11a i Kraljice Natalije 7.

Na poslednjoj, jučerašnjoj sednici Odbora Agencije, kako se ističe u saopštenju, doneta je odluka o raspisivanju javnog konkursa za izbor novog direktora Agencije.

Konkurs će biti objavljen početkom sledeće nedelje u Službenom glasniku Republike Srbije, dnevnoj štampi i na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije.

Odbor Agencije je 9. novembra jednoglasno razrešio direktorku Agencije Zoranu Marković, i za vršioca dužnosti direktora postavio Tatijanu Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja