Šljivančanin nokautirao stražara u Hagu

Pukovnik tukao i Albance

Šljivančanin nokautirao stražara u Hagu

Društvo -
Veselin Šljivančanin večeras na TV Prva priča o dogodovštinama iz pritvora

BEOGRAD - Pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin večeras će u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" otkriti nepoznate detalje o haškom tamnovanju. Šljiva je ponovo dospeo u žižu srpske javnosti posle oslobađajuće presude Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Takođe ispričao je da je u Sheveningenu sklopio i "pakt o nenepadanju" sa Ramušem Haradinajem. Naime, Šljivančanin je imao incident sa jednim Albancem Idrizom, koji je stalno telefonirao. Jednom prilikom pukovnik ga je zamolio da prestane da "toroče", ali je Idriz nastavio razgovor. Šljiva ga je zgrabio za okovrtnik, oteo mu slušalicu, bacio ga na pod i obavio svoj telefonski razgovor. To je grupu Albanaca uznemirilo, ali ruku pomirenja pružio je Haradinaj!

"Ramuš je došao u moju ćeliju i rekao mi da zna šta se dogodilo. Rekao mi je da ne brinem i da Albanci neće biti protiv mene", priča Šljivančanin Ivanu Ivanoviću.Takođe ispričao je kako je nokautirao stražara. On je fudbalskom loptom nokautirao čuvara, a zatim se uplašio da ga nije ubio i da će mu kazna biti produžena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track