Najnovije vesti

Mrkonjić: Smak sveta je kad mi viče Dačić

Političari o sudnjem danu

Mrkonjić: Smak sveta je kad mi viče Dačić

Društvo
Ministar saobraćaja kaže da se boji samo kad njegov šef podigne ton, a kako bi izbegao „ribanje“ zbog zavejanih puteva, sinoć se, preventivno, dohvatio lopate

BEOGRAD - Navikli na apokalipsu.Političari ne veruju da nas u petak 21. decembra čeka smak sveta te će taj dan provesti uobičajeno, uglavnom na poslu. Međutim, anketa Kurira pokazala je da ima i onih koji u najmanju ruku dramatično doživljavaju „ribanje“ svog šefa, te je povišen ton predsednika stranke za njih sama apokalipsa! Jedan od njih je i Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja i svakako najduhovitiji član kabineta u Nemanjinoj 11.- Za mene je smak sveta samo kad me kritikuje predsednik Vlade. Strah me je samo kad Dačić podvikne. Ne viče često, uradio je to samo jednom, nedavno, kad je pao sneg. Zbog toga, pošto su sinoć najavili sneg, otišao sam da ga čistim uz pesme Ane Bekute i Lepe Brene, moje kume - kazao je Mrkonjić i dodao da će poznata pevačica i vlasnica „Granda“, ukoliko se Ana Bekuta i on budu venčali, biti njihova kuma.Na pitanje da li su je već pitali da im kumuje, Mrkonjić nam je dao Lepu Brenu na telefon?!- On me tako zove od milošte, odavno - rekla je Brena, a na pitanje da li će im biti kuma na venčanju odgovorila je:- O tom - potom.Za razliku od Mrkonjića, Konstantin Arsenović, potpredsednik iz redova PUPS, ne veruje u sudnji dan pa će taj petak provesti uobičajeno.- Šta i ako bude smak sveta? To će da se desi za 10 sekundi. U svakom slučaju, 21. decembra sam u Skupštini, znači tu čekam kraj - kaže vremešni poslanik, dok Mileta Poskurica iz SNS navodi da ga, posle svih kataklizmi koje su prošle kroz Srbiju, nije strah od smaka sveta.- Ne plašim se tih kataklizmičnih najava, pa kroz Srbiju su sve kataklizme prošle, od čega više da nas bude strah - kaže Poskurica.

Jakšić: To je glupostPoslanik DSS Marko Jakšić kaže da neće biti smaka sveta, da je to najobičnija glupost.- Ne verujem u smak sveta. Sve su to gluposti - kazao je Jakšić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...