ČESTITKE: Drugarice i drugovi, tviteraši...

ČESTITKE: Drugarice i drugovi, tviteraši...

Društvo -
Drugarice i drugovi tviteraši, dragi prijatelji, sve najbolje u 2013", napisao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić.

BEOGRAD - Tviteraši su i u novogodišnjoj noći ostali verni toj društvenoj mreži pa su čestitke za srećnu i uspešnu 2013. godinu mnogi svetski državnici, kao i funkcioneri i javne ličnosti Srbije svojim "pratiocima" upućivali do pred samu ponoć.

Među njima je bio predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, koji je poželeo zdravlje i sreću u Novoj godini, ali i predsednik Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić.

Jeremić je napisao dve poruke - jednu prijateljima sa Fejsbuka, a drugu tviterašima."Drugarice i drugovi tviteraši, dragi prijatelji, sve najbolje u 2013", napisao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić.

I dok su pojedini tviteraši ne odustaju od toga da "izveštavaju" o atmosferi u kojoj dočekuju Novu godinu, poput novinara i voditelja Ivana Ivanovića i Tatjane Vojtehovski, ni politički analitičari "nemaju mira".

Nikola Jovanović u poslednjem satu stare godine poručio je:"Prva, druga i treća Srbijo, pre svega moji TT prijatelji, "we'll never meet this young again" :) Zato čuvajmo sebe i one oko nas u 2013. ", napisao je Jovanović.Da ni "diplomatija noćas ne spava", potvrdila je i ambasada SAD u Beogradu. Na njihovom tviter nalogu piše: "Želimo da vam Nova godina bude uspešnija, bolja, da budite srećniji, zadovoljniji i da ostvarite bar jedan deo svojih snova".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track