VIP dobrotvor: Poklanja novac od 14,14 miliona novogodišnjih SMS bolesnoj deci

Humanitarci

VIP dobrotvor: Poklanja novac od 14,14 miliona novogodišnjih SMS bolesnoj deci

Društvo -
Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika, donirati Društvu za prava dece sa astmom "Dašak“

BEOGRAD - U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutru, 1. januara, razmenjeno je 14,14 miliona SMS i MMS poruka kroz mrežu Vip -najmlađeg operatera u Srbiji.

Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 5,8 miliona poruka.

Operater navodi da se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj i da su čestitke i lepe želje korisnika isporučene na vreme kome god da su bile namenjene.

Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika, donirati Društvu za prava dece sa astmom "Dašak“.

Sredstva u iznosu od dva miliona dinara, namenjena su kupovini najmodernijeg spirometra, aparata za proveru plućne funkcije, kao i za rano dijagnostikovanje astme kod dece u više gradova Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track