U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg

U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg

Društvo -
Posle podne i krajem dana naoblačenje sa susnežicom i snegom zahvatiće prvo severne, a tokom noći i ostale krajeve

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti malo i umereno oblačno, uz provejavanje snega na jugoistoku i na planinama, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i krajem dana naoblačenje sa susnežicom i snegom zahvatiće prvo severne, a tokom noći i ostale krajeve. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do pet, a najviša dnevna od dva do pet, u Negotinskoj krajini oko osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutru i pre podne biti malo i umereno oblačno, posle podne naoblačenje sa susnežicom i snegom, vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko dva, najviša dnevna oko pet stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak ujutru padati sneg, ali se do kraja dana očekuju prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren i jak mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana prestanak padavina i razvedravanje, prvo na severu. Od idućeg petka sneg se očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu u ponedeljak ujutru sneg, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana bez padavina i razvedravanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track