Somboled: Koristimo mleko sa srpskih farmi

Saopštenje

Somboled: Koristimo mleko sa srpskih farmi

Društvo -
Kompanija sporne proizvode - trajno mleko sa 2,8 odsto mlečne masti od pola litra i "Lagano jutro" sa 2,8 odsto mlečne masti od litar ne uvozi iz Hrvatske i oni nisu prisutni na srpskom tržištu, ističu u Somboledu

SOMBOR - Kompanija Somboled saopštila je da u svom proizvodnom pogonu u Somboru proizvodi sveže mleko koristeći isključivo najkvalitetnije sirovo mleko sa domaćih farmi na teritoriji Srbije.

Kompanija sporne proizvode - trajno mleko sa 2,8 odsto mlečne masti od pola litra i "Lagano jutro" sa 2,8 odsto mlečne masti od litar ne uvozi iz Hrvatske i oni nisu prisutni na srpskom tržištu, ističu u Somboledu.

Proizvode redovno kontrolišu kompanije i nadležni organi po nacionalnom programu za praćenje rezidua u namirnicama životinjskog porekla, pa ne postoji nikakva opasnost za domaće potrošače, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Somboled mnogo ulaže u kvalitet sirovine i kontrolu gotovog proizvoda, pa potrošači u Srbiji mogu biti sigurni u kvalitet i zdravstvenu ispravnost "Dukat" svežeg mleka proizvedenog u našoj zemlji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track