Oblačno i kišovito za praznik
Foto: Nemanja Pancic

Prognoza

Oblačno i kišovito za praznik

Društvo -
Na planinama sa susnežicom i snegom, od nula do 8 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će u petak biti pretežno oblačno, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom, a u planinama sa susnežicom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura biće od nula do četiri stepena, a najviša dnevna od četiri do osam stepeni. I u Beogradu će biti pretežno oblačno, sa mogućom slabom kratkotrajnom kišom.

Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko šest stepeni. U Srbiji će u narednih nedelju dana biti uglavnom oblačno, mestimično sa slabim padavinama, uglavnom sa kišom, a u planinama sa snegom.

Od nedelje do utorka se može očekivati pojava susnežice i snega mestimično i u nižim predelima. Od srede će biti toplije i vetrovito, sa pojačanim južnim i jugoistočnim vetrom, mestimično sa kišom i snegom u višim planinama. I za Beograd meteorolozi najavljuju slično vreme.

Biometeorološka prognoza za petak, 15. februar Većina hroničnih bolesnika može osećati uobičajene tegobe, usled očekivane biometeorološke situacije. Izvesna opreznost se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Mogući su bolovi u zglobovima i mišićima, razdražljivost i glavobolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track