Zdravstvene knjižice za 16.856 zaposlenih i njihove porodica
Foto: Marina Lopičić

Uplata doprinosa iz budžeta

Zdravstvene knjižice za 16.856 zaposlenih i njihove porodica

Društvo -
Na osnovu podataka Poreske uprave Vlada se saglasila da se na teret budžeta izmire dospele obaveze po osnovu doprinosa za obavezno zdravstveno osiguranje u iznosu od 229, 7 miliona dinara

BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da se uplati doprinos za obavezno zdravstveno osguranje za 16. 856 zaposlenih u 122 preduzeća u restrukturiranju i za članove njihovih porodica za naredna tri meseca.

Na osnovu podataka Poreske uprave Vlada se saglasila da se na teret budžeta izmire dospele obaveze po osnovu doprinosa za obavezno zdravstveno osiguranje u iznosu od 229, 7 miliona dinara, saopšteno je posle sednice vlade.

Vlada je imenovala dr Veru Stoiljković za vršioca dužnosti direktora Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", i donela rešenje o davanju prethodne saglasnosti za imenovanje dr Momčila Babića za direktora Republičkog fonda za zadravstveno osiguranje.

Vlada je donela odluku o proglašenju 28. februara Nacionalnim danom knjige, navodi se u saopštenju vladine kancelarije za saradnju s medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track