Diplome Ivice Tončeva verodostojne!

Diplome Ivice Tončeva verodostojne!

Društvo -
Utvrđeno je da Ivica Tončev u odnosu na nivoe obrazovanja i stečena zvanja poseduje diplome na osnovu kojih je zasnovao radni odnos 2008. u Vladi Republike Srbije, na radno mesto savetnika prvog potpredsednika Vlade, navodi u MInistarstvu prosvete

BEOGRAD - Ministarstvo prosvete Srbije saopštio je da su diplome Ivice Tončeva, savetnika premijera u Vladi Republike Srbije, verodostojne.

Naime, povodom zahteva za proveru verodostojnosti stečenih diploma Ivice Tončeva, Ministarstvo prosvete saopštilo je da je, na osnovu uvida u dokumentaciju do sada izvršenog nadzora, utvrđeno da Ivica Tončev u odnosu na nivoe obrazovanja i stečena zvanja poseduje diplome na osnovu kojih je zasnovao radni odnos 2008. godine u Vladi Republike Srbije, na radno mesto savetnika prvog potpredsednika Vlade."Gospodin Ivica Tončev poseduje diplomu Megatrend International Expert Conzortium, čije je sedište u Londonu, za oblast Poslovna administarcija, Menadžment, koja je kao strana javna isprava nostrifikovana rešenjem Fakulteta za menadžment u Zaječaru i diplomu Megatrend Univerziteta, Fakulteta za menadžment u Zaječaru o završenim master akademskim studijama drugog stepena na studijskom programu diplomske akademske studije menadžmenta, čime je stekao akademski naziv diplomirani menadžer – master. Pregledom akata Megatrend univerziteta i dosijea zaposlenog u Vladi Republike Srbije utvrđeno je da se u dokumentaciji ne nalazi diploma Građevinskog fakulteta Univerziteta u Prištini koju su objavili pojedini mediji", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track