Makić: Zukorlić me napao s leđa
Foto: Prinskrin Video

Makić: Zukorlić me napao s leđa

Društvo -
Zukorlić je pozvao Makića na sastanak i zahtevao od njega da, podnese ostavku na mesto direktora kancelarije za Hadždž, što Makić nije hteo da učini

NOVI PAZAR - Bekir Makić, nekada jedan od najbližih saradnika glavnog muftije IZ u Srbiji Muamera Zukorlića, izjavio je da ga je Zukorlić napao s leđa.

"Uhvatio me iza, kao da me istera. Ja izađem, a on ponovo krene za mnom. Ja ga pitam, šta hoćeš čoveče. On je počeo da me gura, ja ga uhvatim za ruke i odbijem ga od sebe. Rekao mi je da bežim odavde. U to vreme su već zvali obezbeđenje" , rekao je Makić.

Zukorlić je pozvao Makića na sastanak i zahtevao od njega da, podnese ostavku na mesto direktora kancelarije za Hadždž, što Makić nije hteo da učini.

Nakon toga Zukorlić je udario Makića pesnicom u predelu lica oborivši ga na pod, potom su druga dvojica prisutnih u kancelariji, sekretar Zukorlića Samir Škrijelj i Rešad ef. Plojović direktor medrese, i Muamer Zukorlić nogama udarali Makića koji nije mogao da se odbrani prilikom čega su mu naneli teške telesne povrede.

Lekar koji je “pregledao” Makića rekao je da se radilo o “lakim telesnim povredama” i izrazio čuđenje zbog čega ga je vodilo dvoje ljudi.

Zbog neosnovanih navoda koje su date policiji, dežurni tužilac je odbio da pokrene postupak, a i na zvaničnom sajtu Rijaseta IZ u BiH na čelu sa Kavazovićem je objavljeno da Makić nije pretučen.

http://www.youtube.com/watch?v=qhPlJxC7Yn8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track