PORODICA OGNJANOVIĆ: Tijana uskoro na listi čekanja za novo srce!
Foto: Facebook

PORODICA OGNJANOVIĆ: Tijana uskoro na listi čekanja za novo srce!

Društvo -
Sledeće nedelje sastaće se bord koji čine lekari iz transplantacionog tima i na osnovu pristiglih rezultata izvršenih analiza, konačno, malu Tijanu staviti na listu čekanja.
1 / 7 Foto: Facebook

HJUSTON - Roditelji bolesne devojčice Tijane Ognjanović, koji su uz bolesnu ćerku u Hjustonu, obratili su se prijateljima putem Fejsbuka i saopštili da je mala Tijana nakon dve duge i za nju naporne nedelje izašla iz bolnice, gde su tokom ovog perioda vršene razne analize po protokolu teksaške klinike, neophodne kao priprema za transplantaciju srca, koje je ona stojički podnela kao i sve do sada.

Kako navode, sledeće nedelje sastaće se bord koji čine lekari iz transplantacionog tima i na osnovu pristiglih rezultata izvršenih analiza, konačno, malu Tijanu staviti na listu čekanja.

"Nadamo se da će njeno zdravstveno stanje u narednom periodu biti stabilno i da će neophodni organ čekati u blizini bolnice, što je svima nama u interesu, pre svega kako bi u najboljem mogućem stanju dočekala presađivanje organa", naveli su Tijanini roditelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track