MALI HULIGANI: Iživljavanje snimali mobilnim telefonom

Tuča sedmaka ispred Osnovne škole "Dositej Obradović"

MALI HULIGANI: Iživljavanje snimali mobilnim telefonom

Društvo -
Dok je grupa đaka prebijala druga iz razreda u školskom dvorištu, drugi učenici to posmatrali i navijali za nasilnike

NOVI SAD - Uznemirujući amaterski snimak prebijanja učenika Osnovne škole "Dositej Obradović" u Novom Sadu pojavio se juče na internetu. Na snimku se jasno vidi kako se grupa dečaka iživljava nad jednim mališanom udarajući ga rukama i nogama po telu, dok se u pozadini čuje navijanje i odobravanja posmatrača.

Kako saznajemo, reč je o učenicima istog odeljenja sedmog razreda, a incidentu, koji je mobilnim telefonom snimila učenica, prethodio je fizički i verbalni sukob tokom prepodnevne nastave. Pretučeni dečak je završio u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Otac pretučenog dečaka Rajko Trivundža kaže za Kurir da je njegov sin upozorio dečake nasilnike da ne maltretiraju ostalu decu, a onda su se oni okomili na njega.- Sin mi se na kućnom pragu pojavio sav u modricama i ubojcima. O svemu smo obavestili policiju - kaže Trivundža.

Direktor škole Stanimir Paunić kaže da se utvrđuje šta se tačno desilo, jer, prema njegovim rečima, postoji više verzija.- Nakon što budemo utvrdili sve činjenice, preduzećemo konkretne korake - kaže Paunić.

(T. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track