BOŽOVIĆ NA FEJSBUKU: Ja sam divan, genijalan, snalažljiv!

Nesvakidašnji opis

BOŽOVIĆ NA FEJSBUKU: Ja sam divan, genijalan, snalažljiv!

Društvo -
Kaplja kamen dubi, kaže narod. Ako ćemo po tome, Vladimir Božović je odavno prevazišao ovu poslovicu, piše na Fejsbuk profilu državnog sekretara u MUP

BEOGRAD - Samo što ne leti!Opis Vladimira Božovića, državnog sekretara i člana Glavnog odbora SNS, koji stoji na njegovom Fejsbuk profilu, prevazišao je sve idealne osobine koje običan čovek može da ima.„Intelekt udružen sa šarmom, manirima, ukusom suštinski ga čini posebnom individuom... Upravo su te njegove osobine pravo oličenje inteligencije i upravo je on takav. On je osoba koja je sposobna da rešava probleme u kriznim situacijama, ujedno je snalažljiv, odnosno sposoban da brzo i adekvatno odgovori na datu situaciju, sposoban je za logički način razmišljanja“, a pritom „poseduje odlično obrazovanje i uz sve to je i svestran, a pod tim podrazumevam poznavanje nekoliko stranih jezika, kao i sklonost ka umetnosti“. „Na različitim poljima je podjednako uspešan“, navodi se na profilu na Fejsbuku.Tako su ga „blistavo obrazovanje, perfektna elokvencija, izvanredno držanje“ doveli do funkcije pomoćnika ministra policije i generalnog inspektora MUP Srbije.Božović nam kaže da sluša Mocarta i gusle, čita Njegoša i Dostojevskog, „a ako mu pretekne vremena, i poneki roman“.„Čovek koji zna šta hoće, ne plaši se da kaže šta misli. Hrabro nosi svoj stav, provocira s pokrićem. Muškarac koji nije izneverio ni sebe ni očekivanja drugih. Pliva, trči, igra tenis i potpuno netipično za Đetića, zna i voli da kuva sve varijante crnogorskih jela“, navodi se u opisu.„Vladimir je, sve u svemu, jedan vrlo uspešan muškarac, tj. muškarac koji nije izneverio ni sebe, a ni očekivanja drugih“, zaključuje se na Božovićevom Fejsbuk profilu, „večnog odlikaša, svuda najboljeg“.„Kaplja kamen dubi, kaže narod. Ako ćemo po tome, Vladimir Božović odavno je prevazišao ovu poslovicu. Njegov ritam je mnogo žešći“. (m. m.)

Božović: Nije to moje♦ Hvala na lepim rečima, ali to je lažni profil - rekao je Božović juče kad smo mu pročitali delove teksta o njemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track