GORI SRBIJA: Oprez, danas paklenih 36 stepeni!
Foto: Rojters

Vrelo

GORI SRBIJA: Oprez, danas paklenih 36 stepeni!

Društvo -
Posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti, a u planinskim predelima mogući su pljuskovi i grmljavine

Ne propustite...

I ZVANIČNO: Stiglo leto!

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo s temperaturom do 36 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Timočkoj krajini biće malo i umereno oblačno. Posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti, a u planinskim predelima mogući su pljuskovi i grmljavine.

Duvaće slab i umeren vetar, pretežno južni i jugoistočni. U južnom Banatu ujutru i pre podne povremeno jak vetar. Jutarnja temperatura od 16 do 25, a najviša dnevna od 32 do 36.

U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 24, najviša dnevna oko 36.

Vozači, nikako za volan u najtoplijem delu dana

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače da putovanja prilagode tome. Po informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta. Zbog radova je sužena deonica državnog puta IA reda (autoput E-75) kod Novog Sada, i vozila se usmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Isti put je sužen na mostu preko Dunava kod Beške gde se saobraćaj obavlja dvosmerno. Takođe na auto-putu E-75, deonica Beograd-Niš, na naplatnoj stanici "Beograd" kod Bubanj Potoka, broj naplatnih mesta je zbog radova smanjen sa 11 na sedam. Zbog radova kod Kaća na državnom putu IB reda broj 20 (M-7) Novi Sad-Zrenjanin, vozila iz pravca Zrenjanina ka Novom Sadu idu kroz Kać. Na putu IA-4 Kneževići-Kremna na viaduktu Šljivovica, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom. Na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana saobraćaj se obavlja obilaznicom.

http://www.youtube.com/watch?v=YgZdUr-3_PA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track