Na ulazak u Makedoniju i Crnu Goru čeka se do 45 minuta
Foto: KURIR

Julski špic

Na ulazak u Makedoniju i Crnu Goru čeka se do 45 minuta

Društvo -
Pri ulasku u Srbiju putnička vozila zadržavaju se na Batrovcima do jedan sat, a na Horgošu oko 30 minuta

BEOGRAD - U Srbiji će tokom dana zbog turističke sezone biti pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila na graničnim prelazima Gostun i Preševo na izlaz iz Srbije ka Crnoj Gori, odnosno Makedoniji, čekaju do 45 minuta, dok su pri ulasku u Srbiju putnička vozila zadržavaju kod Batrovaca do jedan sat, a kod Horgoša oko 30 minuta.

Saobraćaj se obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Od 20. do 23. jula, od 22 do 5, radovi na delu državnog puta IA reda, broj 1, (autoput E-75), na mostu "Gazela", u oba smera. Danas i sutra će se od 7 do 19 raditi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-170), na deonici Begaljičko brdo, smer Niš-Beograd.

Zbog radova na deonici državnog puta IA reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, vozila se preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta. U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Na putu IA-4 Kneževići-Kremna, na vijaduktu Šljivovica, zbog oštećenja kolovoza, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom. Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track