DOLETEO: Jatov avion sa četiri sata zakašnjenja stigao iz  Dubrovnika!

Bez zvaničnog objašnjenja

DOLETEO: Jatov avion sa četiri sata zakašnjenja stigao iz Dubrovnika!

Društvo -
Sem šture informacije da je let odgođen zbog nevremena iako kako putnici sami ističu to nije bio slučaj sa drugim avionima, zvaničnog objašnjenja velikog kašnjenja, još uvek-nema

BEOGRAD - Putnici Jat-ovog aaviona bili su zarobljeni na aerodromu u Dubrovniku nakon što je let za Beograd " zbog nevremena" kasnio četiri sata.

Dolazak aviona iz Dubrovnika na Aerodrom Nikola Tesla planiran je za 15.35 sati, a očekivano vreme dolaska sada je u 19.15 sati, ipak avion je uz putanju preko Tivta doleteo u Beograd u 19,45 časova. Sem sekiracije zbog kašnjenja, putinici iz Dubrovnika nisu imali drugih komplikacija.

Sem šture informacije da je let odgođen zbog nevremena iako kako putnici sami ističu to nije bio slučaj sa drugim avionima, zvaničnog objašnjenja velikog kašnjenja, još uvek -nema.

Podsećamo da je u petak avion JAT-a koji je trebalo da krene sa splitskog aerodroma za Beograd u 15:25 sati, kasnio više od osam sati, pa je poleteo iz Splita tek oko 23 sata, a na Surčin sleteo nekoliko minuta posle ponoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track