PAKAO NA LEFKADI: Srpkinja drogirana na prevaru!
Foto: Shutterstock

Zastrašujuće

PAKAO NA LEFKADI: Srpkinja drogirana na prevaru!

Društvo -
Lekari konstatovali da joj je otkazao bubreg, a potom je nekoliko dana bila potpuno bez svesti

Beograđanka A. M. (22) ni u najgorim noćnim morama nije sanjala da će, umesto sunčanja i provoda na grčkom ostrvu Lefkada, proživeti pravi pakao, koji ju je gotovo koštao života. Umesto sa lepim uspomenama u Beograd se vratila drogirana i završila je na psihijatriji.A. M. je otputovala u Lefkadu preko poznate beogradske turističke agencije koja organizuje jeftina putovanja namenjena pre svega mladim studentima, sa svakodnevnim žurkama i provodom. Posle deset dana letovanja devojka se vratila u katastrofalnom stanju. Medije je o ovom slučaju obavestio njen prijatelj.- Prvi šok doživeo sam kada sam ugledao svoju drugaricu na aerodromu, a da me ona nije ni prepoznala. Odmah sam shvatio da nešto nije u redu - objašnjava prijatelj mlade devojke.

- Da je vrag odneo šalu shvatio je kada mu se drugarica požalila na stravičan bol u bubrezima. Podigao sam joj majicu i video užasne modrice po telu. Odmah sam je odvezao u Urgentni centar i poznao njene roditelje. Lekari su utvrdili da nesrećna devojka u krvi ima ogromne količine amfetamina kojeg je vrlo lako rastvoriti u tečnosti ili u bilo kakvom piću. Tek tada je postalo jasno šta se sa nesrećnom devojkom dešava - navodi prijatelj koji kaže da A. M. u životu ni cigaretu nije zapalila.

Lekari su konstatovali da joj je otkazao bubreg, a potom je nekoliko dana bila potpuno bez svesti. Ona je već tri nedelje u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track