Pročitajte kako klinički psiholog Boris Tadić analizira Tijanića!

Počasni predsednik DS o prvom čoveku RTS

Pročitajte kako klinički psiholog Boris Tadić analizira Tijanića!

Društvo -
Zamolio bih Tijanića da mi se tim tonom obraća isključivo na ulici, a ne preko medija. Na produkte njegove mašte, u medijima dalje biram da ćutim, rekao je počasni predsednik DS

BEOGRAD - Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić rekao je danas da je generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić započeo je prepucavanje preko medija pokušavajući da napadima na njega pokaže aktuelnim vlastima na koji način bi mogao da im služi i da i u mandatu ove vlade sačuva svoje pozicije.

Klinički psiholog, kako se u ovom saopštenju potpisao Boris Tadić, kaže da bi Tijanić možda trebalo da objasni "zbog čega sada govori kritički o mojoj državnoj i stranačkoj politici, a junački je ćutao za vreme mog mandata".

Ispod časti mi je da nastavljam ovaj medijski rat preko tabloida, ne samo zbog prirode same polemike, već i zbog nedostojnog suparnika, jer je Tijanić, naglašava Tadić, u skladu sa svojom ličnom i profesionalnom kulturom i stilom izabrao da mi se obraća uličnim tonom.

"Zamolio bih Tijanića da mi se tim tonom obraća isključivo na ulici, a ne preko medija. Na produkte njegove mašte, u medijima dalje biram da ćutim. Bezbroj je razloga za takav stav, a sam Tijanić možda i najuverljiviji", poručio je Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track