TIJANA ANĐELIĆ: Novo rukovodstvo je napravilo dug u Državnoj lutriji Srbije!

Reagovanje

TIJANA ANĐELIĆ: Novo rukovodstvo je napravilo dug u Državnoj lutriji Srbije!

Društvo -
Ponoviću samo da je apsolutna laž da je tokom mog mandata Lutrija prvi put u istoriji poslovala sa gubitkom, te da ogovornost za gubitak snosi isključivo novo rukovodstvo

BEOGRAD - Povodom izjave Branimira Božović, v.d. direktora Državne lutrije Srbije, koji je poručio javnosti da njegova prethodnica ne govori istinu kada tvrdi da je gubitak u DLS nastao tek posle njegovog dolaska, oglasila je i Tijana Anđelić.

- Interesantno je da je v.d. direktor Državne Lutrije Srbije Branimir Božovic imao priliku godinu dana da govori javno o svemu što je znao o poslovanju lutrije za vreme mog i njegovog, a nakon mog odlaska i samo njegovog mandata, jer je javnost vapila za informacijama iza kojih stoji ime i prezime, a ne "pouzdani neimenovani izvori", ali je uporno ćutao. On se nažalost oglašava tek sada, kada smatra da je lično prozvan, što najbolje govori koliko mu je stalo do ugleda preduzeća koje vodi, kaže Tijana Anđelić.

Ona u svojoj izjavi kaže da ne želi da dalje nastavljala igru spekulacija iz do nedavno neimenovanih , a sada ozlojađenih izvora, poput besmislica i laži izrečenih u saopštenju vd direktora, jer time daje priliku kreatorima i izvršiocima kampanje protiv nje da poveruju da sam postala deo njihovog besprizornog sveta.

- Ponoviću samo da je apsolutna laž da je tokom mog mandata Lutrija prvi put u istoriji poslovala sa gubitkom, te da ogovornost za gubitak snosi isključivo novo rukovodstvo. Još jednom ističem da su dokumenta u DLS neoborivi dokaz istine i po Zakonu o dostupnosti informacija od javnog značaja na raspolaganju svima kojima je stalo do istine, ako takvih još uvek u našoj javnosti ima, naglasila je na kraju svoje izjave Anđelićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track