POMOZIMO: Od nas zavisi Anastasijin vid

Molba porodice Kostić

POMOZIMO: Od nas zavisi Anastasijin vid

Društvo -
Ona se sada ponovo sprema za operaciju u Rusiji, koja će koštati oko 4.000 evra, čemu bi trebalo dodati i troškove boravka u Centru za očnu i plastičnu hirurgiju u Ufi i putovanja do tamo

BEOGRAD - Hajde da pomognemo!Prošlo je više od godinu dana otkako je Kurir na tretman matičnim ćelijama na klinici u Beču ispratio malenu Anastasiju Kostić (3,5), koja nije mogla da vidi, hoda i priča posle preživljene saobraćajne nesreće. Ona se sada ponovo sprema za operaciju u Rusiji, koja će koštati oko 4.000 evra, čemu bi trebalo dodati i troškove boravka u Centru za očnu i plastičnu hirurgiju u Ufi i putovanja do tamo.Njena majka Branka podseća da se udes dogodio 2010, kad je Anastasija zadobila ozbiljna oštećenja mozga i očnog nerva. Njenu ćerku 14. oktobra očekuje operacija zasnovana na aloplant transplantacionoj tehnologiji, tačnije, ugradnja biološkog tkiva oko očnog nerva, koji ima ulogu da ga oživi.(S. I.)

Račun za pomoćZa sve one koji mogu da odvoje novac kako bi pomogli da Anastasija progleda i postane zdrava devojčica, u Sosijete ženeral banci otvoren je tekući račun 275001084164909746, na ime Branka Kostić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track