ALEKSANDRA JERKOV: Naprednjaci nisu uradili ništa, pa sad ućutkuju medije!
Foto: Fonet

ALEKSANDRA JERKOV: Naprednjaci nisu uradili ništa, pa sad ućutkuju medije!

Društvo -
BEOGRAD - Aleksandra Jerkov, portparol Demokratske stranke, reagujući na šokantna saznanja Kurira da su ministar policije Nebojša Stefanović i sekretar Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović lično birali snimke u BIA kako bi blatili nezavisne medije, izjavila je da naprednjaci misle da podignu rejting blaćenjem svih.

"Naprednjaci nemaju šta drugo da rade osim da se bave izmišljanjem afera. Voleli bi oni da se hvale većim platama i penzijama, investicijama i poboljšanjem standarda građana, ali ne mogu kada tu nisu ništa uradili. Stoga, misle da rejting mogu podići ućutkivanjem i blaćenjem svih - od medija, intelektualaca, nevladinih organizacija, političara", istakla je Jerkov.

Podsetimo, kako Kurir saznaje u vrhu stranke, u narednih mesec dana izborne kampanje sve medije koji se drznu da kritički pišu protiv vlade i pojedinaca u vlasti i lica povezanih s njima SNS planira da diskredituje lažnim aferama i da medijski linčuje!

Naime, premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić u panici je zbog ozbiljnog pada rejtinga stranke, pa se vlast tokom izborne kampanje, koja je uveliko počela, neće libiti da u svrhu diskreditacije "neposlušnih" medija zloupotrebi policiju, bezbednosni aparat i brojne druge institucije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track