Marija Maksima snima hit o Dačiću!

Nek se spremi ministar spoljnih poslova

Marija Maksima snima hit o Dačiću!

Društvo -
Marija Mićić iz Kumodraža, najpopularnija „pevačica“, nakon pesme o predsedniku Vlade napisala i numeru posvećenu lideru SPS

BEOGRAD - Marija Maksima Mićić (30), nakon što je opevala premijera Aleksandra Vučića i spot postavila na Jutjub kanal na godišnjicu Vlade Srbije, postala je internet senzacija sa više od milion pregleda.Njena popularnost mogla bi da raste s obzirom na to da u šteku već ima sledeći hit, i to o Ivici Dačiću! Ona već nedelju dana ne izlazi iz porodične kuće u Kumodražu, a zli jezici kažu da ju je na to primorao njen suprug Goran Mićić (35). Međutim, on za Kurir tvrdi da nije istina da Maksimi ne dozvoljava da napušta dom, da se razvode i da će biti izbačena iz testamenta njegove strine Vide.

Muž Goran: Šta ću kad joj se sviđa premijer Vučić?!
Muž Goran: Šta ću kad joj se sviđa premijer Vučić?!

Suprug je hvali- Marija je tekstopisac, to je zanima već dve-tri godine. Ima već stotinak autorskih dela, a pored ljubavnih pesama, neke je posvetila Vučiću, ali i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću. Pesmu o predsedniku Vlade je snimila mimo mog znanja. Šta ću kad joj se sviđa premijer Vučić?! Moja žena nije politički angažovana, nije simpatizer nijedne partije, a ni ja nikada nisam bio član DS kao što se pisalo. Iza nje ne stoji ni vlast ni opozicija, kao ni bilo kakve interesne grupe - ističe Goran i naglašava da bi bacio snimak da je znao kakvu će reakciju da proizvede.

Možda snime i duet... Ivica Dačić
Možda snime i duet... Ivica Dačić

Dačiću ne smetaMaksimin suprug objašnjava da je video nastao tako što ju je mobilnim telefonom snimila njena mlađa sestra, za koju kategorično tvrdi da nije članica SNS.- Došla joj je sestra, bilo im je dosadno, pa su se snimale iz egzibicionizma i zabave. Marija je našla srpsku zastavu koju imamo od dolaska Putina na vojnu paradu. U sledećem momentu već nije mogla ni do radnje da izađe. U ovom društvu na površinu isplivavaju samo neke gluposti i prljavština, a da smo na Zapadu, niko ne bi obratio pažnju na nju. Mi nismo iz tog sveta, imamo troje dece. Uznemiravaju me njena popularnost i to što je ispalo da je pevačica, a i sama pesma o Aleksandru Vučiću - rekao je Goran, rodom iz Bratunca u Republici Srpskoj, koji razmišlja da se porodično presele u Nemačku dok sve ne prođe.Međutim, umetnički rad gospođe Mićić dopada se predsedniku socijalista Ivici Dačiću.- Ne znam šta je o meni pevala, ali generalno ne mislim ništa loše o tome. Jer ko peva, zlo ne misli! - rekao je kratko Ivica Dačić.

MaksimaNISAM SNIMALA DOK NAM JE ROĐAK UMIRAOU telefonskom razgovoru Marija Maksima kaže da ne želi da priča s novinarima.- Razmišljala sam da gostujem u TV emisijama, ali bih ipak više volela da to budu novine. Nažalost, novinari sve izvrću. Na primer, nije istina to da sam pevala pesmu dok je stric mog supruga bio u bolnici ili da sam spot postavila na 40 dana njegovog pomena. Ipak, pustite me da razmislim - rekla je pre no što je zaključila da ipak ne želi da priča za štampane medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja