Najnovije vesti

Kako da svoj umetnički talenat pretvorite u isplativo zanimanje?
Foto: Promo

SPOJ UMETNOSTI I TEHNOLOGIJE

Kako da svoj umetnički talenat pretvorite u isplativo zanimanje?

Edukacija

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? Sigurno je bilo i ovakvih dobronamernih saveta: „Završi nešto od čega ćeš imati za hleb, a umetnost neka ostane samo hobi”.

 

Večita dilema prilikom izbora fakulteta i buduće profesije jeste da li slediti svoje srce bez obzira na to gde vas to može odvesti ili, ipak, racionalno doneti odluku koja će vašoj karijeri dati sigurniji put?

 

foto: Promo

Imamo važnu vest za vas: ne morate da odustanete od svojih snova. Fakultet savremenih umetnosti je mesto gde vaše želje postaju stvarnost.

 

Predupis u novu klasu je u toku, obezbedite svoje mesto na vreme.

 

Ne morate da birate između umetničke i profitabilne karijere

 

Umetnost i profitabilna karijera nisu i ne treba da budu dve suprotstavljene strane. Fakultet savremenih umetnosti nudi obrazovanje sa kojim ćete moći da radite ono što volite a da pritom i dobro zarađujete.

 

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom

 

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba+. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama su zaštitni znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i umetničke produkcije učestvuju u predstavama i raznim proijektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet ima saradnju. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka, koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

 

foto: Promo

Od umetnika za umetnike – profesori su vrhunski priznati umetnici

 

Za obrazovanje nove generacije umetnika presudni su njihovi mentori, šefovi klasa i ostali profesori. Predavači na FSU su vrhunski stručnjaci u svojim profesijama, koji su studentima uvek na raspolaganju, usmeravaju njihov umetnički razvoj i oblikuju njihov talenat. Još tokom studiranja, studenti kroz praksu, izložbe i predstave toliko napreduju da im postaju ravnopravne kolege.

 

Profesori koji vole svoj posao su dobri profesori. Pored toga što prenose svoja znanja i iskustva, oni uživaju i u kreativnom procesu koji dele sa studentima.

 

Odaberite granu umetnosti u kojoj će vaš talenat doći do izražaja

 

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između šest programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru: Likovne umetnosti – Slikarstvo, Dramske umetnosti – Gluma, Dizajn enterijera, Grafički dizajn, Dizajn kostima, Menadžment umetničke produkcije i medija.

 

Ako želite da nastavite da unapređujete svoje akademsko znanje, školovanje možete nastaviti na master i doktorskim studijama na FSU.

 

foto: Promo

Počnite da gradite umetničku karijeru još tokom studija

 

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

 

Donesite pravu odluku za budućnost, upišite FSU i postanite umetnik 21. veka.

 

 

(Promo - tekst /Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...